I forlængelse af de nye priser for 2019 skal vi hermed give et indblik i hvordan pakke-sammensætningerne for de tre pakker (lille, mellem og stor) bliver i 2019.

Følg venligst dette link  https://stofa.dk/nyt-indhold

der vil oplyse om hvilke nyheder der vil være tale om i 2019. Læg især mærke til at der ud over nye kanaler også er flere nye tiltag gældende for de enkelte pakker. Her vil vi især fremhæve fri adgang til TV2Play (Basispakken med reklamer) i den store pakke 3.

Desuden kan pakkernes indhold for 2019 findes på dette link: Kanaloversigt 2019

Derudover skal vi gøre opmærksom på at der efter kanalomlægningen, der forventes at ske tirsdag den 8. januar 2019, kan være behov for at medlemmer, der har fladskærme der ikke har automatisk kanalsøgning, kan få brug for at indtaste følgende værdier:

Frekvens: 346 MHz    Modulation: 64QAM     NetværksID: 0     Symbolrate: 6900 KS